De 8 stijlvolste bedelarmbanden in goud en zilver

2022-06-10 19:03:02 By : Ms. Cici Liu

Dit zijn de mooiste gouden en zilveren bedelarmbanden volgens de redactie van Harper's Bazaar.

Een bedelarmband blijft een stijlvol sieraad voor om je pols. Bedels zijn er in allerlei verschillende vormen en kleuren, zoals goud en zilver. Nog een reden dat de bedelarmband favoriet is: ze zijn heel persoonlijk. Met losse bedels kun je namelijk zelf je een bedelarmband samenstellen en je eigen verhaal vertellen. Zo word je armband niet alleen persoonlijk, maar ook uniek. Een perfect cadeau om te geven aan een geliefde of gewoon om jezelf cadeau te doen. De 8 mooiste gouden en zilveren bedelarmbanden hebben we voor je op een rij gezet. Van een unieke gouden bedelarmband tot een stoere zilveren variant.

Dit zijn de fraaiste ringen van het moment >

Shop online door te betalen met jeMastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering. Dat is pas veilig winkelen! Betaal niet gewoon, betaal verzekerd.

Subtiel, maar met groots effect. Deze gouden bedelarmband met gekleurde kraaltjes is er één voor iedere dag.

Schakels zijn in! De schakels geven deze zilveren bedelarmband een stoere touch.

De gouden bedelarmband van Pernille Corydon is ook eenvoudig, maar chic. En voorzien van kleurrijke bedels. Een vrolijk item om te dragen in elk seizoen.

Less is more! Deze zilveren bedelarmband van Anna + Nina ziet er simpel maar elegant uit. En draag je bij elke gelegenheid.

SHOP NU Deze minimalistische oorbellen en kettingen draag je het liefst iedere dag >

Wil je graag een zelf een bedelarmband samenstellen? Dan ben je bij My Jewellery aan het juiste adres. Voor een prima prijs kan jij jouw bedelarmband zo persoonlijk mogelijk maken. Van een hartje tot aan een klavertje vier.

De mooiste gepersonaliseerde sieraden om jezelf of een geliefde cadeau te doen >

Deze trendy zilveren bedelarmband met zilveren bedels, is voorzien van alle losse letters van Guess.

Deze bedelarmband van Maria Black is gemaakt van sterling zilver. Perfect bij een stoere look.

Deze bedelarmband geeft bedels van parels en schijfjes. Cute!