De 10 mooiste oorringen voor de zomer van 2021

2021-11-03 06:13:02 By : Mr. Jacky Xiu

Van oorbellen tot een zilveren set, dit zijn de allermooiste exemplaren om deze zomer te dragen.

Tijd voor een kleine ode aan de oorbellen die de tand des tijds doorstaan ​​en in geen enkele garderobe zullen misstaan: oorringen. Het is en blijft een klassiek en tijdloze sieraad dat zich moeiteloos laten zien met elke outfit, in allerlei soorten en maten. Van specifiek, gouden oorringen die dagelijks een geliefde items zijn in je sieradenbox tot grotere hoepels die we in de negen liggen hangen - precies zien.

Deze bellen zijn echt een investeringsstuk, misschien heb je ze zelfs nog ergens liggen? Speur je moeders, zus van oma's sieradencollectie van kijk naar de exemplaren in de webshops. Om je alle hoepelliefhebbers alvast een eind op weg te, zet de mooiste grote en kleine vergulde, gouden, zilveren en zilveren oorringen voor je op een rij. Een mooie bel voor elke oorlel.

Op zoek naar een statement sieraad? ELLE ontwikkeld voor deze zomer >

Ringetjes aan oorringen. Deze oorringen van Anna Nina hebben het: deze zomer zijn de ringen die de klok slaan.

Kleurrijke kralen aan een oorring geregen, zomerser en vrolijker wordt het niet.

Als je goed kijkt, zie je dat deze My Jewellery oorringen zijn bezaaid met kleine bloemetjes. Klein maar fijn dus, deze oorringen.

Anna Nina zijn al jaren favoriet. Deze gouden oorbellen zijn handgemaakt en verguld. Ze zien er in de eerste oogopslag vrij eenvoudig uit, maar geven door hun een kleine twist in de oorringen een unieke uitstraling.

De Jill Nano oorbellen van Franky Amsterdam hebben prachtige ingelegde zirkonia's met een parelmoeren eikel. Kortom: oorringen die je subtiel doen stralen in elke outfit.

Grote stevige hoepels die zorgen voor een statement en het extra goed doen op klassiekers als een slipdress of crispy witte blouse. Houden wij van.

Een neon-gele bel die anders zomerse romantische jurkje net wat meer funky maakt.

Wie zegt dat oorringen niet rechthoekig mogen zijn? Deze oorringen van Eline Rosina hangen wij graag in onze oren.

Met groen draad zijn alle groene steentjes aan deze oorringen van Maje transparant. Mooi, vind wij.

Drie keer is scheepsrecht, en dat geldt ook voor deze gevlochten oorringen van My Je. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, dus verkleuren doen deze oorringen niet.