Bloemen, strepen en pastel: de girly favorieten van de Bil... - Het Nieuwsblad

2021-11-16 11:03:06 By : Ms. sales suranus

In hart en nieren zijn de Billies echte meisjes gebleven: een jurk met strepen, een jurk met bloemen, schattige dieren of een pastelblauwe jas... Billie is er dol op.

Ann, hoofdredacteur: “Ik heb een zwak voor de rood-wit-blauw combinatie, en voor lange jurken met een mooie pasvorm als deze heb ik altijd wel een plekje in mijn kleerkast.”

Eva, Layout: “Deze mascara werd in Billie geprezen als goed en goedkoop. Dus ik heb het op de proef gesteld! Echt: dit ultrafijne kwastje werkt heel precies, klontert niet en loopt niet uit. Geen dure parfumerie-mascara's meer voor mij. Deze is minstens zo goed.”

Lash Define Skinny Mascara, 3,99 euro bij Kruidvat

Veronique, coördinatie: "Mama, jij kiest altijd een saaie zwarte mantel, probeer wat kleur." En ja, ze heeft gelijk, een beetje kleur mag. De jas is gemaakt van wol, dus hij is ook nog eens lekker warm.”

Ann, hoofdredacteur: “Niet hip, niet opvallend, gewoon klassiek en tijdloos: deze ketting stond al heel lang op mijn lijstje.”

Hanne, redacteur: “Wijziging van plannen: na lang twijfelen is dit misschien wel het eerste pak dat mijn dochter zal dragen na de geboorte. Superzacht en met schattige kleine marmotjes.”

Lien, redacteur: "Nee, ik ben nog steeds geen fan van sneakers, maar omdat mijn liefde soms wat beter kan, ga ik het nog een keer proberen."

Venetië Sneakers Saint Laurent, 375 euro

Lien, redacteur: “Ik heb geen kinderen, maar dat betekent niet dat ik de dochter van mijn beste vriend geen cadeau kan kopen. Dit schattige sweaterjurkje trok mijn aandacht en hangt binnenkort in een al even schattige kledingkast.”

Gebreide jurk H&M, 17,99 euro

De items in dit artikel zijn door de lifestyleredacties geselecteerd op basis van actuele trends. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als aanvullende informatiedienst, maar vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

Wil je toegang tot alle artikelen van Het Nieuwsblad? Duik in onze plus artikelen en lees elke maand 3 gratis naar keuze.