Björn van ABBA vindt vlak na scheiding de liefde bij 28 jaar jongere vrouw | RTL Boulevard

2022-10-14 22:01:03 By : Ms. Michelle Mok

Björn Ulvaeus hoeft niet lang te treuren nadat zijn huwelijk van 41 jaar op de klippen loopt. De gitarist van ABBA heeft namelijk een nieuwe vrouw aan zijn arm: in Christina Sas (49) vindt de 77-jarige muzikant opnieuw het liefdesgeluk.

Afgelopen dinsdag maakt Björn zijn nieuwe relatie wereldkundig door zijn 28 jaar jongere vriendin mee te nemen naar de première van de musical 'Pippi at the Circus' in Stockholm. Met een grote glimlach stelt hij Christina aan het publiek voor. "Dit is mijn partner Christina", vertelt Björn op de loper. "We daten nu een tijdje en ik voelde dat ik haar mee wilde nemen naar dit evenement. Dus dit is de eerste keer dat we samen uitgaan."

Christina werkt bij Universal Music Group, het muzieklabel van ABBA. Volgens The Sun hebben de twee elkaar ontmoet tijdens de release van ABBA's laatste album Voyage in Duitsland. Haar liefde voor Björn steekt ze niet onder stoelen of banken: op de foto's draagt ze zelfs zijn naamketting.

Vijf maanden geleden bevestigde Björn de breuk met Lena. De ex-geliefden waren meer dan vier decennia samen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!