Bekend van tv: Apeldoornse Noé speelt de jonge Frank Lammers in Jumbo-reclame - indebuurt Apeldoorn

2021-12-27 02:12:43 By : Ms. camille ma

Als je de laatste tijd voor de buis hebt gezeten is de kans groot dat je een reclame van de Jumbo hebt gezien, met een jongen die kauwgomballen afrekent. Dat is de Apeldoornse Noé Guillot (12).

In de Jumbo-reclame speelt Noé Frank Lammers die als kind kauwgomballen koopt bij de Jumbo en vervolgens een vreugdedansje doet.

Tekst gaat door onder de video

Een tijdje terug deed Jumbo een oproep om een jonge acteur te vinden voor in hun nieuwste reclame. Omdat Noé een passie heeft voor acteren besloot zijn moeder Julienne hem op te geven. Na een aantal selectierondes werd de 12-jarige Noé gekozen om de rol te vervullen.

Ook voor de mensen om Noé heen is het natuurlijk bijzonder dat hij op nationale tv te zien is. ”Ik vind het grappig dat ik word herkend en de aandacht is op zich wel fijn. M’n vrienden vinden het ook allemaal heel cool en zijn gelukkig niet jaloers”, laat Noé weten.

Helaas heeft Noé de échte Frank Lammers niet kunnen ontmoeten. De scène van Frank was namelijk al eerder opgenomen. Toch heeft Noé een hoop plezier op de set gehad. Zo vertelt hij: ”Ik denk dat ik de hele ervaring het leukste vond. Ook heb ik dingen kunnen leren. Zo weet ik nu dat je sommige stukjes soms wel twintig keer opnieuw moet doen.”

Behalve een leuke ervaring heeft Noé ook een vergoeding gekregen voor zijn werk. We krijgen niet te weten hoeveel dat is, maar Noé zegt vrolijk: “Ik ben héél erg blij met dat extra zakgeld!”

‘De schoenen die ik had zaten echt niet lekker’

Voor de reclame kreeg Noé een volledige set kleding die hij moest dragen. “De schoenen die ik had zaten echt niet lekker”, zegt hij lachend. “Daarom droeg ik op het moment dat ik een dansje moest doen sloffen.”

Ook heeft de jonge acteur per ongeluk een souvenir gekregen. Noé legt uit: ”De ketting die ik om moest heb ik per ongeluk meegenomen naar huis. We belden vervolgens de set op, maar die zeiden dat ik ‘m mocht houden. Sinds die tijd heb ik de ketting nooit meer afgedaan!”

Als je meespeelt in een reclame zitten daar natuurlijk wel wat regels aan gebonden, maar nee, Noé mag nog wél zijn boodschappen doen bij een andere supermarkt. Hij mag alleen niet het komende jaar spelen in andere reclames en ook mag hij geen significante veranderingen maken in zijn lange haar. ”Dat was ik gelukkig ook niet van plan”, zegt Noé.

Wat Noé later wil worden is duidelijk. ”Ik wil acteur worden en dan vooral in films en series. Ik zit ook al bij een theaterschool. Mijn favoriete acteur is Johnny Depp en ik vind zelf dat ik zijn rol als Jack Sparrow in Pirates of the Carribean heel goed kan imiteren”, vertelt Noé. 

Ook heeft Noé nóg een bijzondere passie. ”Ik houd heel erg van cosplay (eigen kostuums maken en die dragen, red.), ik maak er zelfs video’s over op mijn Youtube-kanaal Relatable Gaming. Daar post ik video’s over cosplay en over games.

Laat het ons weten! Misschien wordt hij of zij binnenkort Apeldoorner van de Week op indebuurt!

De één verzamelt postzegels en de ander munten. Waarschijnlijk ken je niet zoveel mensen die theepotten verzamelen. Martin Oudbier (35)...

Zó reageerde het zorgpersoneel van het Gelre ziekenhuis op jullie kerstkaarten!

Met jullie hulp heeft de redactie van indebuurt Apeldoorn ontzettend veel zorgpersoneel van het Gelre ziekenhuis blij kunnen maken met een lieve kerstkaart, een bijzondere brief of een mooie tekening.

Personeel Gelre Ziekenhuis ontvangt jullie kerstkaarten: ‘Wow, wat super!’

7x dit is waarom je een elektrische scooter wilt (en hier in Apeldoorn koop je die)

Aangeboden door Bike Centre Holland

Personeel Gelre Ziekenhuis ontvangt jullie kerstkaarten: ‘Wow, wat super!’

Blijf op de hoogte van alles uit Apeldoorn

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden