Amal Clooney straalt elegantie uit in de perfecte herfst-jurk

2022-10-07 21:22:14 By : Ms. Lingzi Yang

Overstappen van zomer naar najaar? Amal doet het zonder enige moeite.

Amal Clooney is het boegbeeld van elegantie, zowel op als naast de rode loper. En dat bewijst ze nogmaals in deze dromerige najaarsjurk.

De mensenrechtenadvocaat werd gefotografeerd in een mooie casual look die perfect was voor de huidige overgang tussen zomer en herfst. Voor een dagje in New York City met haar man, George Clooney, droeg Amal een geribbelde sweaterjurk in gebroken wit van Stella McCartney, een mouwloos maxi-exemplaar dat werd afgemaakt met een col.

Ze combineerde dit musthave-item met kniehoge laarzen met een hak, in een zwarte tint met rode bies en accessoires, zoals een oversized zonnebril en een crèmekleurige crossbody-tas. Ze droeg haar haren in warrige krullen met een zijscheiding (ja, het mag nog) en als klap op de vuurpijl had ze zachtroze gestifte lippen. Als je het ons vraagt is dit dé perfecte look.

De Gravity-acteur droeg een donkerblauw poloshirt, klassieke jeans, grijze veterschoenen en een blauwe zonnebril.

Eerder deze maand stal het koppel al de show met hun date night-outfits tijdens een paar evenementen ter gelegenheid van de wereldpremière van de nieuwe romcom Ticket to Paradise, waar de acteur naast Julia Roberts de hoofdrol in vertolkt. De première vond plaats in Londen en Amal zag er prachtig uit in een ijsblauwe jurk met pailletten in een klassiek chevron patroon.

Ze combineerde de schitterende slipdress met een paar champagnekleurige pumps en accessoires, waaronder diamanten oorbellen, een gebloemde, diamanten armband en een rechthoekige, metalen clutch.

Voor de afterparty glipte de advocate in een glinsterende look, namelijk een gele mini-jurk bezet met lovertjes, een korte col en lange mouwen die uitliepen. Haar reflecterende zilveren slingback-pumps met spitse neus, clutch in dezelfde kleur en gigantische diamanten oorbellen maakten de look compleet.

Ondertussen ruilde George Clooney zijn klassieke marineblauwe, driedelige pak en witte overhemd in voor een casual zwart poloshirt dat hij combineerde met een bijpassende zwart jack, medium-wash jeans en grijze schoenen met gele veters. Zo matchte hij met dit kleine detail toch met zijn geliefde Amal.