Alice Barbier: shop de stijl van de influencer

2021-11-16 11:10:32 By : Ms. Shelley zhu

Shop de look van influencer Alice Barbier.

De dagelijkse strijd van veel vrouwen: wat moet je vandaag dragen? Daarom zorgen de stylisten van Bazaar ervoor dat je er vandaag goed uitziet. Het is Celeb woensdag! Daarom vandaag een ode aan influencer Alice Barbier. Ga net als dit stijlicoon voor een ton-sur-ton look door een off-white bermuda te combineren met een bijpassende blazer. Een chique, zakelijke look maak je luchtig voor zomerse dagen op kantoor.

Een natuurlijke keuze voor een kantoordag tijdens warme dagen is zeker deze beige blazer van Arket, gemaakt van een luchtige mix van hennep en katoen. Dit item is ontworpen met een double-breasted voorkant en opgestikte zakken.

Deze bermuda met hoge taille is gemaakt van een linnen stof met een losse pasvorm en wijde pijpen tot op de knie. Comfortabel model met elastische taille en schuine zakken. Geweldig voor de zomer.

Deze muiltjes met bandjes van NA-KD zijn gemaakt van imitatie-krokodillenmateriaal en hebben een instapdesign en een blokhak van 6,2 cm. Combineer deze witte muiltjes met een witte broek met wijde pijpen voor een stijlvolle look.

De juwelen voor 2021 zijn toch echt de oorbellen met zoetwaterparel hangers. Daarom kies je vandaag voor dit sieraad van My Jewellery van roestvrij staal, heerlijk omdat ze niet verkleuren.

Voor een zomerse dinner date passen jouw essentials in deze prachtige clutch met croco structuur van Ted Baker. Mix en match deze clutch met een witte jurk met volants voor een Italiaanse date night.

Een ander zonnebrilmontuur dan normaal? Dan is dit zwarte rechthoekige item uit de Women Essentials collectie van Sacha het perfecte item voor jou! De zonnebril is 15 cm breed en de armen zijn 14 cm lang.

Deze basis van Dior conditioneert de nagels en maakt het nageloppervlak stevig en glad voordat de nagellak wordt aangebracht. De unieke beschermende textuur glijdt soepel over de nagels, waardoor de manicure een perfect en langdurig resultaat krijgt. Dus een leuk product om te kopen!