Adam Levine en Behati Prinsloo samen gespot in Las Vegas

2022-09-30 20:43:08 By : Mr. oscar jia

Gezien het gelach van de zanger en het zwangere model lijkt er niets tussen de twee aan de hand te zijn?

Adam Levine en Behati Prinsloo nemen even pauze na alle commotie rondom hun relatie en vooral de beschuldigingen van meerdere vrouwen dat Adam vreemd zou zijn gegaan. Ze boekten een privéjet voor een tripje Las Vegas en als we de foto's moeten geloven hadden ze het maar wat gezellig.

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er veel te doen is om Adam Levine op dit moment. De Maroon 5-zanger wordt namelijk beschuldigd van vreemdgaan door verschillende vrouwen. Adam heeft zijn excuses aangeboden voor het ongepast berichten van vrouwen – waaronder twee Instagram-modellen en ook zijn voormalig yoga-instructeur, maar ontkende met een van hen een fysieke affaire te hebben gehad.

'Er wordt op dit moment veel over mij gezegd en ik wil de lucht klaren. Het was een slechte keus van me om met iemand anders dan mijn vrouw op ENIGE flirterige manier te praten. Ik had geen affaire, maar toch ging ik over de schreef tijdens een betreurenswaardige periode van mijn leven. In bepaalde gevallen werd het ongepast; ik heb dat aangepakt en neem proactief stappen om dit met mijn familie op te lossen. Mijn vrouw en mijn familie zijn alles waar ik om geef in deze wereld. Om zo naïef en dom te zijn om het risico te nemen om het enige dat echt belangrijk voor me is kwijt te raken, was de grootste fout die ik ooit heb kunnen maken. Ik zal die fout nooit meer maken. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid. We zullen er doorheen komen. En we zullen er samen doorheen komen.'

Wat er dan ook waar van mag zijn, Adam en Behati gaan gewoon samen op citytrip naar Las Vegas. Het stel werd gespot terwijl ze een privéjet boarden en gezien het vele gelach op de foto's hebben ze het nog steeds naar hun zin. Je bekijkt de beelden hieronder.

Behati – die zwanger is van hun derde kind – ging voor een comfortabele mini-jurk met luipaardprint, een grijze regenjas en chunky laarzen die ze combineerde met een bruine tas, ovale zonnebril, ketting, gouden horloge en meerdere ringen.

Adam – zoals het een echte zanger betaamt – hield het casual en droeg een T-shirt met grafische print, gescheurde jeans, neongroene Nike-sneakers en een baseballpet. Ook hij droeg een gouden horloge en ovale zonnebril.