8x stijlvolle sieraden voor Moederdag

2022-05-27 19:03:02 By : Mr. Michael Yin

Het ideale moederdagcadeau: een armband, ketting of een paar oorbellen!

Het is bijna weer zover: moederdag! Ben je nog op zoek naar een stijlvol cadeau? JAN selecteerde de mooiste Moederdag sieraden, die bij elke moeder passen en tegelijk heel persoonlijk zijn. Een ketting met jouw initialen bijvoorbeeld, of een armband die qua formaat om vrijwel elke pols past. Handig, want bij een moederdagcadeau wil je natuurlijk geen risico's lopen. Een ketting, armband, een paar oorbellen: de mooiste sieraden voor moederdag.

Wil je jouw moeder verrassen met een zelfgemaakte taart? Foodblogger Pauline Weuring deelt een favoriet moederdagrecept: granolataart, maar dan beter dan het klinkt.

Of je moeder nu altijd casual jeans draagt of zich graag uitdost in flamboyante jurken; van deze zilveren Moederdag armband gaat ze blij worden. De ideale armband voor moederdag!

Altijd stijlvol: deze oorbellen van Isabel Marant voor Moederdag. Met deze sieraden til je moederdag 2022 gegarandeerd naar een hoger stijlniveau.

Het is nog nét geen one size, maar door het handige scharnier-systeempje is de kans groot dat 'ie gewoon past. Handig, want met een Moederdag armband wil je natuurlijk geen risico's nemen.

Deze vintage style coin necklace bestaat uit een subtiele twisted chain en een gedetailleerd bewerkte munt met in het midden een zirconia steen. Een mooi symbool dat past bij Moederdag.

Is jouw moeder helemaal fan van parels? JAN verzamelde de mooiste parel sieraden en juwelen om jouw 2022 stijl naar een hoger niveau te tillen.

In het kader van 'altijd goed': deze kleine oorbellen met zirkonia-steentjes. Wil je dit cadeau voor moederdag uitbreiden? Deze oorbellen zijn onderdeel van een mix-and-match-collectie, dus aan sieraden voor moederdag geen gebrek.

Misschien niet geschikt als moederdagcadeau, maar wel het bekijken waard: deze juwelen van het Nederlandse koningshuis behoren tot de duurste van de wereld.

Is deze Moederdag net wat specialer dan andere jaren? Dan mag het best een ketting van Chloé zijn.

Ben jij juist fan van wat meer betaalbare merken? Dit zijn de mooiste betaalbare sieradenmerken die je per direct op je verlanglijstje wil zetten.

Een ideale Moederdag ketting, want met bedels kan je 'm zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Ook fijn: deze ketting is heel betaalbaar.

Altijd handig: zo maak je sieraden schoon als een pro.

Weet je nog niet of je een armband of ketting voor moederdag wilt geven? Met deze bedeltjes zit je sowieso goed. En uiteraard heeft My Jewellery het hele alfabet, dus wat dat betreft is het 'n ideaal moederdagcadeau om met het hele gezin te geven.

Toch liever iets anders dan sieraden? Dit zijn de mooiste moederdagcadeaus.