24 x de mooiste statement oorbellen

2021-11-16 11:04:12 By : Mr. Lingqin Lv

Bekijk nu de aftermovie van de ON FLEEK Launchparty!

3 wintermutsen die geen hoeden zijn

Naast alle kleine ingetogen oorbellen blijven de grote statement oorbellen een musthave voor je sieradencollectie. Hoe groter hoe beter.

Wat deze oorbellen zo leuk maakt, is dat je ze op talloze manieren kunt stylen. Ze fleuren een saaie outfit op, maken een party outfit compleet en zijn hysterisch te mixen en matchen met een kleurrijke outfit of naast je andere oorbellen. 

Daarnaast zijn ze er in alle soorten en maten. Kies je bijvoorbeeld alleen voor goud of zilver, ga je voor een print op je oorbel of kies je voor een felle kleur? Wij zijn helemaal weg van de statement oorbellen, daarom hebben we de mooiste voor je verzameld! Minimalistische sieraden blijven favoriet, maar met de feestdagen in aantocht is het tijd voor oversized earcandy.

liefs, Marina, Dressing is a way of life

Bekijk nu de aftermovie van de ON FLEEK Launchparty!

3 wintermutsen die geen hoeden zijn

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Deze laarzen zijn gemaakt om te wandelen Mode Lees ook Baret(teketet): de hoedentrend van deze winter Mode Lees ook 3 winterhoofddeksels die geen hoed zijn Mode Lees ook 5 redenen om nu ON FLEEK te kopen Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Deze laarzen zijn gemaakt om te wandelen

Baret (teketet): de hoedentrend van deze winter

3 wintermutsen die geen hoeden zijn

5 redenen om nu ON FLEEK te kopen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.