Nieuw koppel: Harry Styles is nu aan het daten met Olivia Wilde

2021-11-16 11:26:49 By : Ms. Alisa leung

We vertellen je alles wat we weten over het eerste celebrity-paar van 2021.

Het is tijd voor een nieuwe onthulling van het paar. Met in de hoofdrol: voormalig One Direction-zanger Harry Styles en actrice Olivia Wilde. We vertellen je wat we tot nu toe weten.

Vorig jaar was er wat commotie rond zowel Harry Styles (26) als Olivia Wilde (36). Styles merkte dat iedereen op deze planeet een mening had toen hij in een jurk op de cover van de Amerikaanse Vogue verscheen. (Hoewel het hem niet veel raakt, is het immers niet de eerste keer dat hij breekt met heteronormatieve kledingvoorschriften.) Wilde zag haar gezicht ook rond dezelfde tijd op verschillende sites, nadat ze haar breuk met acteur Jason Sudeikis had aangekondigd. Na een verloving van zeven jaar en twee kinderen besloten de twee er mee op te houden. Het nieuws kwam in november naar buiten, maar de splitsing leek begin 2020 te zijn begonnen. Dat gaf Styles en Wilde, zo blijkt, de ruimte om voor elkaar te vallen. De twee waren goede vrienden geworden op de set van Don't Worry Darling (geregisseerd door Wilde), dus besloot hij haar mee te nemen naar de bruiloft van zijn manager met slechts een klein gezelschap van 16 genodigden.

De twee zijn al "enkele weken" aan het daten, vertelde een bron aan People. “Olivia en Harry waren dit weekend in Montecito, Californië voor een bruiloft. Ze waren romantisch in de buurt van vrienden, hand in hand en zagen er heel gelukkig uit.” Styles zou Wilde hebben voorgesteld als 'zijn vriendin'. Geloof je het niet? Bekijk dan zelf de foto's op pagina zes.

Maar niet alleen Wilde had Styles in het vizier. Onze nieuw bekroonde TikTok-koningin, Miley Cyrus, vond de zanger ook leuk. De 28-jarige zangeres beantwoordde onlangs een aantal dilemma's voor het Britse radiostation Heart, waarin haar werd gevraagd met wie ze zou kussen onder de mist: Harry Styles of Justin Bieber. Zonder twijfel antwoordde ze Styles. Maar daar stopte ze niet. Cyrus: 'Hij ziet er goed uit. Erg goed. Ik denk dat we een kast kunnen delen... en een leven. Het is gewoon logisch.'