Máxima heeft nieuwe oorbellen en die zijn groter dan ooit

2022-06-24 18:46:30 By : Ms. Lily Wang

Deze joekels van oorbellen droeg Máxima in Ivoorkust, en nu staan ze op elke verlanglijst.

Het zal je niet zijn ontgaan: koningin Máxima is op werkbezoek in Ivoorkust. Daar zette ze voet aan wal als – hou je vast – 'pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor de ontwikkeling van inclusieve financiering.' Vast en zeker heel belangrijk, maar de mode-liefhebbers hadden meer aandacht voor iets van heel andere orde: haar joekels van oorbellen.

Mode-experts breken er hun hoofd over. De oorbellen van Máxima zijn nieuw, dat weten ze zeker, maar waar ze deze statement pieces kocht is een waar mysterie. Geeft niet, want de kans is nu eenmaal groot dat je er een fortuin voor af moet tikken. Dus zie hier, oorbellen waarmee je minstens zoveel blits maakt, en die je voor drie tientjes in huis haalt. En scroll ook vooral even verder voor Máxima's look met de oorbellen in kwestie.

Goed, een ernstige blik (mag ook wel op een conferentie over geldzaken), maar op deze foto zien we Máxima's oorbellen nu eenmaal het best. Het lijken inderdaad de grootste oorbellen die we ooit bij haar hebben gezien, terwijl Máxima al bekend staat om haar statement-oorbellen. In combi met haar rode ton-sur-ton-look (en knalrode lippenstift) op een basisschool bijvoorbeeld, waar de koningin ook niet bepaald met kleine oorknopjes verscheen. En groot gelijk heeft ze; het leven is te kort voor saaie oorbellen. Oh ja, waar deze fleurige blouse vandaan komt wisten de mode-experts wél: het high-end mode-label Alexis.