Koningin Máxima trommelt erop los in lichte voorjaarslook

2022-05-21 11:05:17 By : Mr. Victor Lee

Vooral de 'vogelnest' hoed was erg passend bij de locatie.

Enkelen dagen na haar stralende look van Bevrijdingsdag, kleedde koningin Máxima zich gisteren weer piekfijn tijdens de opening van het ARTIS-Groote Museum in Amsterdam. In een lichte voorjaarslook met bijpassende juwelen en accessoires woonde Máxima deze opening bij. En je kan het al raden, net zoals haar Prinsjesdag jurk, zagen we ook deze outfit al eens bij Máxima voorbijkomen.

Het ARTIS-Groote museum was 75 jaar gesloten en is vanaf gisteren opnieuw geopend voor publiek, met een nieuwe invulling: de verbinding van de mens met al het leven op aarde. Na de opening kreeg Máxima een rondleiding om dit interactief museum te bewonderen en dat deed ze natuurlijk volledig in stijl. Zo droeg ze een lange midi-jurk van Natan, die ze eerder ook al droeg op Royal Ascot in 2019, en tijden het staatsbezoek in Duitsland.

En uiteraard bleef het niet enkel bij deze jurk. Zo stylde Máxima haar zonnige item met een hoed van Fabienne Delvigne – die ons een beetje deed denken aan een vogelnestje, hoe toepasselijk, maar de naam 'Donut' draagt – crèmekleurige schoenen van Ferragamo, en pareloorbellen van Steltman.

Na de opening van het museum bracht Máxia ook een bezoekje aan een muzieksymposium, waar ze de hoed achterwege liet: