Jennifer Lopez droeg meer dan $ 2 miljoen aan sieraden op haar bruiloft met Ben Affleck - BitDaily.nl

2022-08-26 20:44:53 By : Mr. Damon Liang

Jennifer Lopez en Ben Affleck vierden hun verbintenis met twee bruiloften. De eerste bruiloft was een eenvoudige aangelegenheid. Lopez deed echter alles voor haar tweede huwelijksceremonie. Ze droeg drie sierlijke jurken en maakte haar uiterlijk af met extravagante sieraden. Dit is wat we weten over de juwelen, die naar verluidt worden gewaardeerd op meer dan $ 2 miljoen.

Lopez’ eerste bruiloft vond plaats in juli in een kapel in Las Vegas, Nevada. Ze knipoogde lief naar Affleck door de trouwjurk uit hun film uit 2004 te dragen Jersey meisje. Ze beschreef haar speciale dag in haar nieuwsbrief.

“We hebben het gedaan”, schreef Lopez. “Liefde is mooi. Liefde is vriendelijk. En het blijkt dat liefde geduldig is. Twintig jaar geduld. Precies wat we wilden. Gisteravond vlogen we naar Vegas, stonden in de rij voor een vergunning met vier andere koppels, die allemaal dezelfde reis maakten naar de huwelijkshoofdstad van de wereld.”

Lopez en Affleck hielden hun tweede huwelijk in Georgië. De ceremonie vond plaats bij Affleck thuis. Volgens Entertainment Tonight is het pand een speciaal onderdeel van de relatiegeschiedenis van het stel. Het huis werd gekocht in 2003 toen ze aan het daten waren.

Lopez voltooide haar bruiloftslook met een paar dure sieraden. Juwelier Mikimoto kondigde op hun Facebook-pagina aan dat Lopez hun klassieke witte pareloorbellen uit de Zuidzee met diamanten droeg. Op het moment van schrijven zijn de prachtige oorbellen te koop voor $ 53.000 (er is een goedkopere versie, maar op dit moment kost het $ 9.000).

Lopez droeg ook een parel en diamanten ring van de juwelier. Het kwam met een fors prijskaartje van $ 39.000. Tijdens de huwelijksreceptie schakelde Lopez over op een paar oorbellen met parels en diamanten, ook ontworpen door Mikimoto, meldt People. Deze prachtige oorbellen kosten naar verluidt $ 85.000.

Lopez verwisselde haar oorbellen voor de derde keer. Ze koos ervoor om op maat gemaakte diamanten oorbellen van Samer Halimeh te dragen. Deze peervormige juwelen zijn $ 2 miljoen waard, meldt Page Six Style.

Moderne erfstukken voor een tijdloze romantiek

ter viering van #Jennifer Lopez (@JLo) en @Ben Affleck’s bruiloft, creëerde Ralph Lauren de drie aangepaste jurken van de bruid met liefde, zorg en aandacht verweven in elk detail van de silhouetten#JLo pic.twitter.com/nKOKs1aR0G

Lopez droeg drie jurken ontworpen door Ralph Lauren. Volgens de ontwerper werden meer dan 1.000 zakdoeken en 1.640 voet stof gebruikt om de coltrui van Lopez te maken. De zakdoeken werden met de hand vastgemaakt.

“Jennifer Lopez’s op maat gemaakte zakdoek-trouwjurk herontdekt een coltrui-kolomjurk met de toevoeging van een ruchezoom”, schreef Ralph Lauren op het officiële Twitter-account van het bedrijf. “Meer dan 1.000 handgesneden zakdoeken en 1.640 voet stof werden in ruches gesneden en met de hand vastgemaakt, waardoor een volumineuze, romantische rok ontstond.”

De pareljurk van Lopez was zo uitgebreid dat het 30 mensen en 700 uur kostte om het te maken, zegt Ralph Lauren. “Samen werkten 30 ambachtslieden 700 uur om Jennifer Lopez’ kroonluchterpareljurk met zijden tule, harsparelversieringen en Swarovski-kristallen die bungelen als druppels van een delicate kroonluchter met de hand te borduren”, schreef de ontwerper op Twitter.

Volg Sheiresa Ngo op Twitter.

VERWANT: Jennifer Lopez gelooft dat het mogelijk is om van veel verschillende mensen te houden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.