Jennifer Lawrence en echtgenoot Cooke Maroney's NYC Street Style

2022-07-29 20:30:05 By : Mr. Alan Lee

En ja, witte T-shirts zijn nog steeds hét koppels-item.

Waarom zou je iets veranderen als het totaal niet nodig is? Dat lijkt inmiddels het modemotto van Jennifer Lawrence en haar man Cooke Maroney te zijn. Het paar werd gespot tijdens een wandeling door New York City, beiden gehuld in comfortabele en matching outfits: een klassiek wit T-shirt en een baggy broek.

De The Hunger Games-ster stijlde haar witte T-shirt met een luchtige beige wijde broek en zwarte sandalen. Ze droeg een kleine bruine tas en maakte haar look af met een oversized bruine zonnebril met een tortoise-motief en een elegante ketting met een hemelsblauwe steen. Haar man Cooke Maroney combineerde ondertussen zijn frisse T-shirt met een marineblauwe broek, zwarte Vans-sneakers en bijpassende zonnebril.

Het getrouwde stel – dat onlangs hun eerste kind samen verwelkomde – hield elkaars hand vast en waren aan het kletsen tijdens hun wandeling door The Big Apple. Dit is de derde keer deze maand dat Lawrence en Maroney samen op de foto staan ​​in coördinerende ensembles en de witte T-shirts waren tot nu toe altijd aanwezig.

Tijdens een eerdere date night wederom in New York koos Maroney voor een marineblauwe broek met bijpassende Vans en een zwarte zonnebril. Ondertussen koos de Don't Look Up-actrice voor gemakkelijke elegantie in een licht gewassen jeans met wijde pijpen, een blouse, karamelkleurige Manolo Blahnik-sandalen met bandjes en een zonnebril met een schildpadden motief. Over haar schouder hing een beige leren tas van The Row.

En op een andere dag, terwijl ze uiteten ging, combineerde Lawrence haar klassieke T-shirt met een kobaltblauwe maxi-rok en dezelfde Manolo Blahnik-sandalen. Ze droeg een pastelgele tas en versierde haar outfit met een eenvoudige gouden ketting. Haar man stylede ondertussen zijn witte T-shirt met een bruine pantalon en bijpassende beige-witte suède Vans. Zijn enige accessoire was een klassiek zilveren horloge. Zo zie je maar weer, het witte T-shirt is voor iedereen een echte fashion staple. De beelden van hun derde look met T-shirts samen bekijk je hier.