Influencers dragen massaal deze nostalgische ketting met hart

2022-09-02 20:43:14 By : Mr. CHRIS XUE

Is dit het nieuwe vriendschapskettinkje?

Vriendschapskettinkjes waren vroeger dé manier om je vriendschap officieel te bezegelen. Geen van beide wilden het kettinkje met best en de eerste ruzie ontstond wie het hangertje met friends zou krijgen. Dat nostalgische gevoel overviel ons toen we onze favoriete influencers keer op keer zagen met een chunky ketting.

Van de coolste Deense fashionista's zoals Emili Sindlev tot de uitermate stijlvolle Camille Charriere: influencers dragen deze ketting van The Good Statement massaal. Ook tijdens Kopenhagen Fashion Week spotten we de tofste looks die worden afgemaakt met de typerende zilveren hanger.

The Good Statement is een merk dat gevestigd is in Kopenhagen en wat handgemaakte sieraden maakt. Niet gek dat al die modemensen op slag verliefd zijn geworden op dit merk. Je hoeft er bovendien niet al te diep voor in de portemonnee te graaien en koop je al voor zestig euro dezelfde ketting als menig influencer.

Of je een ketting nou voor jezelf koopt (treat yourself) of eentje als cadeau geeft (een vriendschapsketting maar dan anders), dit is dé trendy ketting van dit moment. Liever een schakelketting, losse hanger of choker? We zetten de mooiste kettingen met hart op een rijtje voor je.

Hoe draag je de grote modetrends van nu met een klein budget? >

Een bericht gedeeld door THE GOOD STATEMENT (@thegoodstatement)

Deze chunky ketting is het puntje op de i van al je outfits, zo weet ook Camille Charriere. De lange versie van de ketting kun je een aantal keer rondom je nek draaien, zodat je een jaren '90 choker hebt.

Deze choker is de perfecte toevoeging aan een feestelijke look. Plus, een logo hier en daar kan geen kwaad.

Combineer je hartjes ketting met een van deze tijdloze blazers >

Cadeautip: dt is het nieuwe vriendschapskettinkje wat ons betreft, je kan zelfs een foto in de hanger verstoppen.

Als we het dan over nostalgisch hebben, mag dit type ketting niet ontbreken.

Deze witte ketting zou weleens de nieuwe blikvanger van je outfit kunnen worden.

Liever een minimalistisch design? Deze hanger is zowel leuk om te geven als om te krijgen.

Waarom voor een klein hartje gaan als je ook voor een oversized hanger kan gaan? Wij zijn fan van deze statement ketting.

Modeliefhebbers opgelet: deze populaire designer items scoor je nú in de sale >