Floyd Mayweather aangeklaagd voor $ 400k door beroemde juwelier in New York

2021-11-03 06:05:03 By : Ms. Alisa Liu

Meld je aan voor je dagelijkse dosis dope.

Je staat nu op onze radar.

20 oktober 2021, gepubliceerd om 15:35 ET

Floyd Mayweather wordt uitgevoerd van het belazeren van een juwelier uit New York die de jager dure diamanten leende.

Volgens gerechtelijke documenten die door Radar zijn ontvangen, daagt Eric & Co Trading Company de professionele jager voor de federale rechtbank.

Het bedrijf zegt dat Mayweather een frequente klant was en tot kort een goede relatie met hen had. Eric & Co zijn schuldigen Mayweather vertrouwen zijn "roem en goede reputatie" bij hen te hebben gebruikt om merchandise ter waarde van $ 389k op krediet te nemen met de belofte hem te betalen.

Roberta, de moeder van Brian Laundrie, veegt de traan van het gezicht van de man onder de FBI opgenomen menselijke resten in Carlton Reserve heeft gevonden

Het enige probleem is dat hij heeft geweigerd het deeg op te hoesten.

Volgens het pak bezoekt Mayweather hun winkel in Miami op 5 juni 2021. .

De volgende dag sms'te een vertegenwoordiger van Eric & Co Mayweather de factuur voor de artikelen. Het gevecht naar lijken met "Bedankt Familie", dat ze als een erkenning van zijn genoemd beschouwden.

Ze hebben dat Mayweather heeft beloofd het geld meerdere keren over te maken, maar dat nooit heeft gedaan. Volgens het pak liep de vechter weg met verschillende dure spullen. Mayweather wordt van het stelen van een gouden Cartier-diamanten armbanden, een diamanten halsketting van $ 34k, een "ice out choker" van $ 12k en 3 grote witgouden "TMT-stukken die aan Floyd zijn gegeven".

Roberta, de moeder van Brian Laundrie, veegt de traan van het gezicht van de man onder de FBI opgenomen menselijke resten in Carlton Reserve heeft gevonden

Het bedrijf zegt dat hij zelfs een diamanten/smaragd geslepen vlinderketting van $ 20k heeft meegenomen met een diamanten tennishalsband. De partij items omvatte ook een diamanten eeuwigheidsring van $ 42k.

Eric & Co zegt dat Mayweather hen $ 389.550 fout is. Ze eisen dat de tussenbeide komt en hem de rekening te betalen.

Het bedrijf eist ook dat Mayweather wordt gemaakt om hun advocaatkosten te dekken.

Mayweath moet niet zijn voor geld, als hij naar uiterlijk $ 100 miljoen verdiende voor gevecht met sociale media- Logan Paul. Hij zou ook nog wat moeten hebben van de 350 miljoen dollar die hij in 2017 kreeg om tegen Conor McGregor te vechten.

© Copyright 2021 Radar Media Group LLC. Radar en RadarOnline zijn geregistreerde handelsmerken. Alle rechten voorbehouden. Mensen kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten op deze website. Aanbiedingen kunnen zonder wijziging worden gewijzigd.