Erwin uit 'LLDL' is 'vrouwengek' met veel 'vriendinnen' en zoekt de ware - LINDA.nl

2022-06-24 18:46:05 By : Ms. Frieda Ann

De 64-jarige Erwin uit Purmerend heeft genoeg ‘vriendinnen’ en is nooit alleen, maar de ware vrouw kan hij maar niet vinden.

Dus gaf hij zichzelf maar op voor Lang Leve de Liefde.

Erwin is naar eigen zeggen een echte flirt. “Dat gaat me heel makkelijk af”, begint hij in zijn aanmeldvideo voor Lang Leve de Liefde. “Klinkt misschien raar, maar als ik in de supermarkt ben en ik zie een leuke vrouw, dan maak ik daar een praatje mee. Ik ben wel een vrouwengek denk ik. Ik ben nooit eenzaam geweest. Ik heb veel vriendinnen. Gewoon leuk, voor de rest geen gedoe.”

Hij mag dan nooit gebrek aan gezelschap hebben, die vrouwen missen toch wel een ding: “Ze hebben niet de sprankel die ik zoek. Ik kan wel stoer doen, maar ik zit hier niet voor niets. Ik zou het wel weer eens leuk vinden om tegen een leuke vrouw aan te lopen en ik kan het zelf momenteel even niet vinden.”

Al dat geflirt heeft hem tot nu toe vier serieuze relaties opgeleverd, vertelt hij tegen de 61-jarige Sylvia, met wie hij is gematcht. “Met mijn eerste vrouw ben ik twaalf en een half jaar getrouwd geweest. Met de tweede ben ik geloof ik maar vier maanden mee getrouwd geweest.”

Zijn laatste partner was vroeger een goede vriendin. “Daar heb ik nog goed contact mee. Maar ik heb veel lol hoor, veel vrouwelijke vrienden ook. Af en toe wat scharrelen. Ik heb lol met iedereen.”

Snel verliefd wordt hij overigens niet. Dat blijkt wanneer Sylvia daar naar vraagt. “Als je een paar keer zoals ik hard geraakt word, duurt het wel even voordat je je weer openstelt. Dat maakt me wel voorzichtig”, is zijn mening.