Dit zijn de 7 mooiste jumpsuits voor een bruiloft

2022-08-19 20:49:53 By : Ms. Tina Yuan

Met deze feestelijke jumpsuits maak je op elke bruiloft een stijlvol entree.

Wie als bruiloftsgast geen zin in heeft in een jurk, komt al snel uit bij een jumpsuit. Maar we weten allemaal: de ene jumpsuit is de andere niet. Bazaar ging op zoek naar stijlvolle jumpsuits die perfect passen op een bruiloft. Jumpsuits met feestelijk volant, een mooie afwerking met goud lurexdraadje, maar ook minimalistische designs voor wie geen fan is van al die opsmuk. Dus dames, bruiloft op de planning? Deze jumpsuits zijn perfect voor iemands grote dag. En mocht je tóch liever voor een jurk gaan: dit zijn de mooiste jurken voor een bruiloft in het najaar. Tot uw dienst!

Had je al gezien dat deze rode jumpsuit een mooie glans heeft? Precies wat je nodig hebt om de shine te pakken, zonder dat je de bruid voor de voeten loopt. Want jawel, daar zijn regels voor: deze kleuren zijn verboden op een bruiloft.

Items van Phase Eight stellen nooit teleur, en we verwachten dat deze royalblauwe jumpsuit (of is het toch paars?) ook weer zo'n parel is die je nog jarenlang uit de kast trekt voor een feestje.

Goed, op een kledinghanger is 't misschien net niets, maar trek 'm aan en je weet: dit is je favoriete wedding-outfit. Voor een extra tintje feestvreugde zijn er flared broekspijpen én is er een goud lurexdraadje in de stof verwerkt.

Lekker minimalistisch, maar door de kleur en mooie V-hals toch prima wedding material. Zeker wanneer je 'm combineert met opvallende sieraden.

Wit linnen met bloemenprint; beetje dromerig, beetje country, en met de juiste schoenen en accessoires hartstikke chic. Ons advies: ga voor een contrasterend kleurtje, zodat je deze romantische jumpsuit net wat meer pit geeft. Aan de andere kant: op een bruiloft is natuurlijk niets mis met romantiek.

Wat je hier niet zo goed ziet, is dat de mouw zo breed is dat 'ie als een vlindermouwtje valt. Dat in combi met de asymmetrie maakt deze jumpsuit echt perfect voor een bruiloft. Combineer 'm met zandkleur pumps, of voor wie zich graag laat inspireren door de trends op de catwalk: met knalrode.