Dit of dat: Máxima's kanten jurk van Dolce & Gabbana | ModekoninginMaxima.nl

2022-07-01 18:42:23 By : Ms. Ann Fang

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie 'dit of dat' kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: Máxima's kanten jurk van Dolce & Gabbana. 

Dit: kennismakingsbezoek Denemarken, 2013. De maker van de gevederde haardecoratie is niet bekend. De lichtblauwe schoenen komen uit de koker van Sergio Rossi.  Dat: doop Carlos junior, 2016. De pumps zijn gekocht bij Natan, de handschoenen wellicht ook. Achter de hoed schuilt een leuk verhaal. In juni 2016 is Máxima op Urk om het startsein te geven voor de landelijke inschrijving van de 11e editie van Burendag. Naast een bosje bloemen krijgt de koningin onaangekondigd ook een sinamay hoed cadeau van Anne Mathea Kaptein. Het hoofddeksel komt uit de hoedenwinkel van haar moeder Wiepke, die in de weken na de overhandiging het uiterlijk van Máxima goed in de gaten houdt. Na drie maanden wachten wordt het geduld beloond. Tijdens de doop van haar achterneefje draagt de koningin namelijk het Urker geschenk. De strik van de hoed zit dit keer aan de rechterzijde, maar verder is het onmiskenbaar hetzelfde hoofddeksel.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Ik kies absoluut voor "Dat" - een heel elegant totaalplaatje. Ik vind bij "Dit" vooral de schoenen zo lelijk...

Dit. De parels en de hoed maken het een echte oudemevrouwenoutfit. Kant moet je een beetje ophippen om het niet te tuttig te maken, en dat gebeurt bij DIT heel erg goed. Bij DAT vind ik het wel mooier dat de jurk net een paar centimeter langer valt.

Dit omdat ik de schoenen en hoed veel leuker vind! Blijft een mooie jurk die wel weer eens gezien mag worden. De parels van dat en de hoed maken het in mijn ogen wat te zwaar.

Dat, omdat ik de hoed en de schoenen veel mooier vind.

Dit, vanwege de handschoenen bij dat.

Bij dit draagt ze ook een handschoen Jens.

Kijkt U nog eens goed naar ‘Dit’, inclusief handschoenen Jens ;-)

Ik heb gekozen voor Dit. Mooi, met dat lichtblauwe er bij.

Prachtige jurk, mooie kleur en ik heb gekozen voor dit. Ik vind de kleur van het hoofddeksel en de schoenen heel mooi matchen met de jurk. En Maxima haar stralende lach maakt het helemaal af.

Dat vond ik ook, dus gekozen voor "dit"

Geen twijfel mogelijk, "dat"! Douze points! Ik vind "dat" zo'n mooi totaalplaatje, alles klopt voor mn gevoel. Geweldige jurk, het model, de kleur. Nu kun je zien wat accessoires doen. De hoed, schoenen en handschoenen geven de jurk m.i..extra glans. De parelketting met de paarlen oorbellen maken t helemaal af.

Ik sluit me hier 100% bij aan, de hoed is zwaar favo van mij - hebben we deze wel eens terug gezien? - en geeft het ietwat brave jurkje een stoere bite! Of zoals Tantie mooi schrijft ‘de accessoires geven de jurk meer glans’.

De parels vind ik echt prachtig, erg mooie kleurencombinatie overall!

De totale outfit vond ik ook zeer passend voor de gelegenheid, een doop in Italië, niet te opvallend aanwezig maar toch helemaal Maxima: Douze points!

Gekozen voor "Dat " Omdat hele plaatje bij elkaar past. Naar mijn idee is de koningin bij, Dat, een pondje slanker.

Dat! Met de hoed en deze pumps vind ik het een sjiek geheel wat past bij het kant.

'Dat'. De hoed is één van mijn favorieten. En totaalplaatje vind ik mooi. 'Dit' is ook mooi maar de schoenen zijn voor mij in deze combinatie een minpuntje.

Ik kies voor dat maar dan zonder hoed en handschoenen want op een of andere manieren passen ze niet zo bij deze jurk het is net te veel Op dit vind ik de schoenen en hoed ook niet zo Maar de jurk zelf en het haar is prima bij dit en dat!!

Absoluut ‘dat’!! Oogt veel eleganter met die hoed en mooi bijpassende schoenen en dat past bij zo’n geweldige jurk!

style="display:inline-block;width:300px;height:250px" data-ad-client="ca-pub-1136101683532579" data-ad-slot="9740725324">

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?