Deze 7 gouden sieraden tillen elke outfit naar een hoger niveau

2022-08-19 20:42:30 By : Ms. Dana Chen

JAN's fashion editor zette de mooiste exemplaren voor je op een rij.

Gouden sieraden toveren elke look om tot een chique outfit. Al draag je een simpel wit T-shirt en jeans, met een gouden ketting erbij is het plaatje ineens compleet. Ons advies? Investeer in een sieraad waarvan je weet dat je 'm elke dag kan dragen. Zo voorkom je miskopen, en dat is natuurlijk fijn voor de portemonnee. JAN's favorieten zijn wat dat betreft de schakelarmband, een opvallende ring, een verfijnde ketting en natuurlijk een goed stel oorbellen. Kan je outfit net wat meer glamour gebruiken? JAN zet de mooiste goudkleurige sieraden van dit moment op een rij.

Wat ons betreft zijn deze oorringen absolute blikvangers. Laat ze de show stelen door ze te dragen bij een witte blouse, of een tikkie meer casual bij een witte tanktop.

Subtiel en stijlvol: deze gegraveerde armband van Tory Burch.

In het najaar houd je toch nog even vast aan die heerlijke lentedagen met deze liefelijke bloemenring. En daar hoef je niet veel voor af te tikken; deze ring gaat voor nog geen €20 je digitale mandje in.

Speciaal cadeautje nodig? Deze goudkleurige hanger is een mooi cadeau voor een ander (of jezelf natuurlijk!).

Deze ring in combinatie met Hailey Bieber's nagellook is een perfecte match, als je 't ons vraagt.

Fleur je zwarte coltrui of witte T-shirt op met deze goudkleurige ketting. Lekker minimalistisch, maar ruim voldoende om je outfit een paar niveautjes hoger te tillen.

Deze elegante schakelarmband kan je het hele jaar door dragen, vooral bij speciale gelegenheden. Ook leuk bij stoere leren items!