Scarlett Johansson droeg een choker met haar duikjurk

2021-12-13 05:03:56 By : Mr. Elvis Chen

Scarlett Johansson maakte zondag een zeldzame rode loper-optreden met haar man Colin Jost. De nieuwe ouders namen een pauze van hun babytaken om de 44e jaarlijkse Kennedy Center Honours bij te wonen.

Voor de gelegenheid koos Johansson voor een superlaag uitgesneden baljurk met halter-lovertjes, die ze combineerde met hakken met bandjes met kralen. De actrice accessoriseerde de sprankelende diep vallende jurk met een gouden kettingchoker, eenvoudige oorknopjes en stapelarmbanden. Ze had haar blonde haar in een slick-back lage, gekrulde paardenstaart.

Van zijn kant droeg Jost een klassiek zwart smokingpak met een frisse witte button-down. Een zijden vlinderdas en revers en lakleren geklede schoenen maakten zijn look af.

GERELATEERD: Scarlett Johansson droeg een bedazzled bustier voor een zeldzame verschijning met Colin Jost

Saturday Night Live-maker Lorne Michaels werd geëerd tijdens de festiviteiten van dit jaar, wat hoogstwaarschijnlijk de reden is waarom de SNL-ster en zijn vrouw aanwezig waren. Jost werd vergezeld door een paar castgenoten en andere oudgedienden van de variété, waaronder Pete Davidson, Kate McKinnon, Martin Short, Kristen Wiig, Kenan Thompson en Jimmy Fallon om hun baas te eren.

Andere winnaars waren Bette Midler, Berry Gordy, Joni Mitchell en Justino Día. "De Honorees van dit jaar vertegenwoordigen de verenigende kracht van de kunsten en herinneren ons zeker aan wat ons als mensen bindt", zei Kennedy Center-president Deborah F. Rutter in een verklaring op hun website. "Deze artiesten zijn gelijke delen genie, inspiratie en entertainment."

Zij en echtgenoot Colin Jost verwelkomden Cosmo in augustus.

Bruiden waren niet bang om plezier te hebben met hun trouwjurken voor 2021. Ze hadden pure elementen en gedurfde spleten. Sommige bruiden droegen zelfs zwarte jurken.

Rachel Zegler van West Side Story kan een baljurk rocken, maar deze wint de prijs voor dromerigste. De rijzende ster, die ook werd gecast als Sneeuwwitje voor de live-action remake, werkt samen met stylist Sarah Slutsky voor de rode loper, die eerder jurken droeg van Dior, Carolina Herrera en Michael Kors. Zegler voegde zich bij haar castmates, waaronder Ariana DeBose, Ansel Elgort, Rita Moreno, Mike Faist, Josh Andrés, David Alvarez en filmmaker Steven Spielberg, die dapper poseerden en (misschien onbedoeld) de hele verdomde show stelen in dit meesterwerk van een jurk.

Britney Spears Models Paillettenjurk met roze tule afwerking en een paar zwarte pumps met puntige neus op haar nieuwste Instagram.

De deelnemers aan de 70e Miss Universe-verkiezing waren niet bang om risico's te nemen met hun mode. Ze wiegden met gewaagde spleten en pure uitsnijdingen.

Ze heeft de laatste tijd looks geserveerd.

En zomaar... we hebben officieel de première bereikt van de nieuwe serie van Sarah Jessica Parker, And Just Like...

Becky G bracht dinsdagavond de elektriciteit naar de People's Choice Awards 2021 toen ze arriveerde in een sexy Roberto Cavalli-nummer dat bijna de groene loper niet haalde. Terwijl ze haar entree maakte, onthulde Becky aan rode loper-presentator Laverne Cox dat haar originele outfit enkele uren voor de show vast kwam te zitten bij de douane. De dikke zwarte zoom en kriskras accenten op de jurk weerspiegelden ook Becky's kleurrijke french manicure en de bandjes op haar zwarte Jimmy Choo Max Platform sandalen.

Sarah Jessica Parker woonde woensdag de première bij van de reboot van "Sex and the City", "And Just Like That", in New York City.

Jayne's ex-man Tom Girardi is beschuldigd van het verduisteren van schikkingsgeld van voormalige klanten, waaronder weduwen en wezen van slachtoffers van vliegtuigongelukken.

Paris Jackson is niet iemand die gedurfde mode schuwt en dat bewees ze door dinsdagavond met een dramatische blik naar de People's Choice Awards te komen. Het lijkt erop dat ze dezelfde flair voor mode heeft als haar vader, Michael Jackson, als het gaat om een ​​creatieve garderobe. In een Vivienne […]

Het is niet minder van een van Carrie's favoriete ontwerpers.

Deze alles-in-één, must-have Shark is geprijsd om te verhuizen.

'Maakt overal schoon'.. Deze hooggewaardeerde Roborock-hybride rockt echt - bespaar bijna 50 procent tot middernacht.

De actrice perste zich in een "heet bad in de vroege ochtend en meditatie".

"Je mag dit doen, maar JIJ moet het doen", zei de zangeres tegen anderen die een miskraam kregen. “Soms roept het leven ons gewoon op om mens te zijn. We weten dat er zonneschijn zal zijn, maar we kunnen de regen niet vermijden.”

Deze royale tablet is geweldig voor het streamen van entertainment, het maken van aantekeningen met de hand, videobellen en tekenen, en kost slechts $ 429.

Update je home gym voor het nieuwe jaar!

Al die koekjeskruimels zullen zichzelf niet schoonmaken - bespaar 43 procent!

Jessie James Decker laat de wereld op een zeer herkenbare manier weten over de kracht van zusterschap. De country singer-songwriter nam wat tijd tijdens haar meidenreis in Cabo San Lucas, Mexico, om een ​​opbeurende boodschap te delen over vriendschap en de 'badass' vrienden die de reis de moeite waard maken.