Nieuws van Kate Middleton: Meghan Markle's stijl stelen met deze nieuwe ketting? | express.co.uk

2021-12-13 05:05:19 By : Mr. Bryce Chan

We gebruiken uw aanmelding om inhoud aan te bieden op manieren waarmee u heeft ingestemd en om ons begrip van u te verbeteren. Dit kunnen advertenties van ons en van derden zijn op basis van ons begrip. U kunt zich op elk moment afmelden. Meer informatie

Kate Middleton draagt ​​sinds eind januari 2020 een nieuwe ketting. Hiermee omarmt de hertogin haar huidige voorliefde voor het dragen van meer sieraden naarmate haar stijl zich ontwikkelt.

De ketting, die een grote schijfhanger is aan een lange gouden ketting, werd recentelijk gedragen met een rode Zara-jurk.

De opvallende ketting, die centraal stond, bleek al snel een nieuwe toevoeging aan Kate's garderobe te zijn.

Het is waarschijnlijk dat de ketting een verjaardagscadeau was, aangezien Kate hem in januari lijkt te hebben gekocht. De hertogin werd geboren op 9 januari.

Gezien de zoete verborgen boodschap, zou het best een cadeau kunnen zijn van haar man prins William.

LEES MEER: Kate Middleton's koninklijke reistip die ze van de koningin leerde, onthuld

Het stuk is een Daniella Draper gepersonaliseerde ketting. Het is de Trio Diamond Midnight Moon-ketting, £ 1.270.

Het stuk wordt geleverd met drie diamanten die als sterren zijn gezet en kan worden gegraveerd met maximaal vier tekens.

Kate's stuk heeft de letters G, C en L, die haar drie kinderen vertegenwoordigen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

Neemt Kate haar voorbeeld aan Meghan, die een grote fan is van sieraden met een persoonlijk tintje?

Een zo'n stuk is een ketting met zowel haar als Harry's initialen, die lang geleden aan het begin van hun relatie als bevestiging werd gezien.

MIS NIET Royal mode-icoon: Moeiteloos Kate wint de koninklijke stijl inzet [FOTO'S] Hoe Kate strategisch bevriend raakte met Queen's dressoir [ROYAL STYLE] Kopieert de hertogin van Cambridge prinses Diana's opvoedingsstijl? [ANALYSE] 

Meghan droeg ook een ketting met de initiaal "H" om Serena Williams te zien tijdens de US Open van 2019.

Op Wimbledon in 2019 droeg Meghan ook een ketting met een "A", voor Archie.

De hertogin van Sussex is ook een fan van het dragen van haar geboortesteen, met ringen met zowel die van haar als die van Harry.

Deze ketting is niet het enige nieuwe sieraad dat Kate de laatste tijd draagt.

De sieraden van Kate Middleton BAFTA waren maar liefst £ 13.000 waard. 

Ze droeg een ketting en oorbellen waarvan fans speculeerden dat het geschenken van de koningin waren.

Haar juwelen waren van het luxe Franse merk Van Cleef & Arpels, volgens Tobias Kormind, de directeur van 77Diamonds.com.

Hij zei: "Tijdens de Bafta's van dit jaar zag Kate Middleton er net zo onberispelijk uit als altijd en koos ze ervoor om een ​​ketting in lariat-stijl en bijpassende oorbellen te dragen uit de iconische Alhambra-collectie van Van Cleef & Arpels, die voor het eerst werd gelanceerd in 1968.

"De Alhambra-collectie is enorm populair en direct herkenbaar, zozeer zelfs dat Chinese vervalsers er de afgelopen decennia een velddag mee hebben gehad, allemaal in een poging de ambitieuze, elegante luxe uitstraling te kopiëren."

Zowel Kate Middleton als Meghan Markle gebruiken Instagram om contact te maken met hun fans. 

Een expert heeft aan Express.co.uk onthuld dat Kate's Instagram "een hoger scorende account is in de ogen van Instagram."

Andy Barr CEO en oprichter van www.10Yetis.co.uk, een digitaal en online PR-bureau dat influencer-, sociale media-, design- en PR-campagnes beheert, zei: "Over het algemeen lopen Harry en Meghan voorop wat betreft het hebben van een zeer betrokken publiek op de sociale media en pip Kate en William zelfs op volgers, maar over het algemeen hebben Kate en William een ​​hoger scorende account in de ogen van Instagram vanwege het algehele volume en de kwaliteit van reacties en vind-ik-leuks.

"Harry en Meghan staan ​​nu in de top 400 (318) Instagram-gebruikers ter wereld, vergeleken met de plaats van William en Kate in 616. Megxit is duidelijk aardig geweest voor Harry en Meghan in de ogen van de socialemediagiganten zoals Instagram."

Bekijk de voor- en achterpagina's van vandaag, download de krant, bestel oude nummers en gebruik het historische Daily Express krantenarchief.