Schakelarmband op het oog? 10x de coolste sieraden met schakels

2021-11-22 01:35:56 By : Ms. Fanny Chen

Van de schakelarmband tot ringen met schakels: met dit sieraad maak je graag verbinding.

Sieraden met schakels: ze zijn stoer genoeg om een ​​statement te maken, maar tegelijkertijd subtiel genoeg om elke dag te dragen. Je begrijpt: ELLE is fan, en aarzelde daarom niet langer om de gaafste armbanden, ringen en colliers met schakels te verzamelen. Onderstaande artikelen koop je op 25 september met korting tijdens ELLE Smart Shopping Day & Night. Alle deelnemende merken en de voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

ELLE Smart Shopping Day & Night op zaterdag 25 september is het grootste shopping event van Nederland voor jouw persoonlijke stijl. Want dat is slim shoppen: alleen kopen wat echt bij jouw stijl past en zo lang mogelijk van een item genieten. Op 25 september shop je met hulp van Klarna bij tientallen merken in de winkels en online met een leuke korting: alle kortingscodes vind je in het oktobernummer van ELLE dat op 21 september in de winkels ligt en je kunt nu pre-orderen hier online.

Dit zijn de favoriete accessoires van de royals (en hun betaalbare varianten) >

Een klassieke schakelketting, maar dan met een twist, dat is dit exemplaar van Zinzi. Doordat hij verguld is blijft de ketting ook lang mooi.

Oorbellen met schakels, we zien ze steeds vaker. Met deze oorbellen van Zinzi geef je elke outfit een opvallende touch. De oorbellen zijn overigens gemaakt van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra gerhodineerd laagje voor een langdurige glans.

Het beste van twee werelden, deze goud-zilveren schakelarmband van Ti Sento Milano. Past overal bij door de twee kleuren.

Ga voor kleur! Deze shirts zijn alles behalve wit >

Hou je meer van subtiele statements, draag dan deze zilveren ring van Zinzi.

Net even anders, maar zeker een schakelketting. De twee ringen zijn met elkaar verbonden, wat de ketting een prachtig cadeau maakt voor (of van) je geliefde.

De horlogeklok is niet langer de held om je pols, dat bewijst deze schakelarmband met horlogebedeltje van Rosefield.

Rosé goud en de mogelijkheid tot graveren: deze subtiele schakelarmband van Rosefield is het perfecte cadeau.

Met deze schakelketting van Rosefield zit je nooit fout. Deze alledaagse topper is verguld met 14k goud.

Probeer eens iets anders, deze chunky schakelarmband van Tommy Hilfiger.

Ben je verliefd geworden op de zilveren schakelring van Zinzi? Deze gouden variant van Ti Sento Milano is al even begeerlijk.