Hint Rihanna met deze ketting naar de naam van haar baby? - LINDA.nl

2022-10-14 22:18:29 By : Ms. Lisa Li

Rihanna en A$AP Rocky hebben de naam van hun baby van vier maanden oud tot op de van dag vandaag nog niet onthuld. Maar fans denken dat ze nu een hint dropt.

Rihanna die een ketting draagt met een letter eraan doet fans speculeren.

Fans die niet kunnen wachten op nieuwe muziek van Rihanna zullen erg blij zijn: de zangeres is gespot bij een opnamestudio in Hollywood. Rihanna is te zien in een compleet grijze outfit, waar ze haar zilveren accessoires ook perfect bij heeft uitgezocht. Eén van de accessoires is een lange ketting waar de letter ‘D’ in het groot aanhangt. Fans op Twitter speculeren erop los en denken dat ze hint naar de naam van haar zoontje van vier maanden.

Waar veel fans denken dat de naam van haar zoon met de letter ‘D’ begint, zijn er ook fans die wat anders denken. ‘Het is Drake, of niet? Lol’, schrijft iemand op Twitter die refereert naar de relatie die Rihanna en Drake in het verleden hebben gehad. Maar niets is minder waar: de ketting die Rihanna draagt is een vintage logo-ketting van Dior. Het lijkt er dus dat Rihanna de naam van haar baby nog even geheim houdt.