Funda-parel: dit huis in Lombardijen is net een museum

2022-10-14 22:18:14 By : Mr. Xhd Ata

Rondspeuren op Funda is een van onze hobby’s. Voor je het weet ben je uren verder. We hebben weer een Rotterdamse parel voor je gevonden, dit keer in Lombardijen.

Achter de voordeur van Platostraat nummer 4 schuilt een inrichting om van te smullen.

We spotten gouden kandelaren met kristallen, fluwelen stoelen en banken, schilderijen van een chique dame en kasten met sierwerk. Het kleurenpalet voor het interieur is duidelijk: beige, bruin en blauw. Ook denken we dat de bewoners fan zijn van velvet, want de eetkamerstoelen en banken zijn allemaal gestoffeerd met hetzelfde lichtblauwe stofje.

Maar waar wij het meest lekker op gaan? De slaapkamer! De zachte vloerbedekking nodigt uit voor een dubbele koprol, en de gordijntjes en franjes achter het hoofdeind zijn heerlijk flamboyant. Als je hier wakker wordt, voel je je net een gravin.

Ook buiten is het goed vertoeven, want achter het huis ligt een tuin op het zuiden van elf meter diep. Volgens Funda is het zelfs ‘een Japanse tuin’. We hebben onze Aziatische boom- en plantensoorten niet helemaal op een rij, maar we spotten alleen iets wat op bamboe lijkt? Daarnaast doet de schuur ons meer denken aan een mix tussen een chalet en een tikibar. Maar gezellig is het zeker!

Ben je geïnteresseerd in deze parel? Het staat te koop voor 325.000 euro. Daarvoor krijg je 95 vierkante meter woonruimte, twee slaapkamers, een open haard, airco en een prachtige voor- en achtertuin. Waar wacht je nog op?

Scroll door naar beneden om de woning te bekijken op Funda >

Kunstenaar en schrijver Wendy Buiter (43) woont sinds een paar maanden in de Zalmhaventoren. Haar appartement straalt glamour uit en…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam en blijf op de hoogte van alles over en rondom Rotterdam.

Besparen op een heerlijk etentje? Dat kan bij deze 5 Rotterdamse toprestaurants

Aangeboden door Stichting Internationaal Film Festival Rotterdam

Aangeboden door Roobol Rotterdam – Alexandrium

Oranje feest! De Koninklijke familie viert Koningsdag 2023 in Rotterdam

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden