De mooiste mondkapjes om op een bruiloft te dragen

2021-12-29 06:34:08 By : Ms. Jenney Zhan

Een mondkapje dragen tijdens een bruiloft is een feit. Niet iedereen is er dolenthousiast over, maar wij bekijken het optimistisch en zien het als een kans voor een nieuwe bruidsaccessoire.

Ook al mogen er op dit moment maar 30 mensen naar je bruiloft komen, trouwen gebeurt natuurlijk nog steeds. Of je nu toch (relatief) groots uitpakt of er een klein, intiem moment van maakt, mondkapjes zullen er vroeg of laat toch aan te pas moeten komen. Maar goed, je gaat niet in je boodschappen-outfit trouwen, dus dan doe je ook niet datzelfde mondkapje op. Het is ten slotte een accessoire en daarom kun je er maar beter een uitzoeken die je ook echt mooi vindt en die ook nog eens bij jouw trouwoutfit past.

Voordat je het internet door begint te spitten of die naaimachine uit de kast trekt om er zelf een te maken; wij hebben alvast een lijst voor je samengesteld. Van met parels versierde mondkapjes tot kant, er is voor ieder wat wils, dus scroll gauw verder en kies een mooie uit voor jezelf.

Iedereen denkt bij wit kant aan een bruiloft, een echte klassieker dus. Het mondkapje is gemaakt van katoen en ademt daardoor fijn. Ook geeft de stof het mondkapje een zachte uitstraling. Gemaakt op eigen bodem!

Something old, new, borrowed and blue. Met dit mondkapje sla je twee vliegen in een klap: nieuw én blauw. Daarnaast ziet het er ook gewoon heel mooi uit en zorgt het katoen ervoor dat-ie goed ademt.

De parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. Perfect om te dragen tijdens een bruiloft dus.

Zie je het toch niet echt zitten om je mondkapje als accessoire te gebruiken? We got you. Een mondkapje die in de buurt komt van je huidskleur zal een stuk minder opvallen en staat daarom automatisch ook goed bij jouw outfit. Daarnaast kosten deze mondkapjes nog geen tientje.

Met dit mondkapje combineer je het klassieke kant met het geleende blauw. De bandjes van het mondkapje zijn van hetzelfde glanzende satijn materiaal als het bloemendesign, wat het mondkapje een heel afgewerkte en elegante look geeft.

Dit zacht ogende fleurige mondkapje is perfect voor een zonnige lente- of zomerbruiloft.

Dit mondkapje heeft als voordeel dat het heel licht en comfortabel is om te dragen. Het satijn is niet alleen soepel, maar ook heel stijlvol. Ook nog eens op eigen bodem geproduceerd.

Dit handgemaakte pronkstuk heeft verstelbare lussen zodat het perfect aansluit op jouw gezicht. Door de witte kleur en de delicate kralenversiering past dit mondkapje perfect bij haast elke witte trouwoutfit.

Zijde ademt net als katoen heel goed, maar voelt net iets minder warm aan. Hierdoor is dit mondkapje perfect voor een warme dag. De kleurcombinatie van de grijze stof met de gouden details is even wat anders dan het traditionele wit, maar oogt heel elegant.

Met een van deze mondkapjes ben je een wandelend bruidsboeket. Er zijn een aantal verschillende designs en kleurtjes om uit te kiezen.

Ben je niet zo van de tierelantijntjes, maar is een eentonig mondkapje te saai? Dan is deze duo-tone optie the one voor jou.