Bruiloftsgasten opgelet: dit zijn de trends dit jaar

2022-06-03 18:58:05 By : Mr. Jay Sun

Ondanks dat je je waarschijnlijk nog niet kunt voorstellen dat we binnenkort weer feest mogen vieren – laat staan een bruiloft met véél gasten, waar wordt gezoend, geknuffeld en gehuild – kan het tegengestelde zomaar waar zijn. En indien het laatste zich voordoet: you better be prepared. Daarom somt Fashionchick dé grootste trends voor bruiloftsgasten op die 2022 zullen domineren.

Zilver heeft lang het onderspit gedelfd ten opzichte van goud, maar dat is niet langer het geval. Sterker nog, je doet er tegenwoordig goed aan om volledig in het zilver te verschijnen, inclusief accessoires. De trend werd aangewakkerd toen sterren als Kim K. en Kendall Jenner ermee verschenen – zij waren een van de eersten die het concurrerende edelmetaal links lieten liggen. En met resultaat: het is een trend die niet misstaat op de gemiddelde bruiloft.

Zilveren Mini Jurk Adora Dress

Zilveren Maxi Jurk Dress To Impress

Zilveren Pantalon Sana Hw Tapered Pants

Wil je opvallen zonder de bruid te overtreffen? Kies dan voor vrolijke, felle kleuren om de dag mee op te fleuren. Een lime-groen jurkje kan bijvoorbeeld príma samengaan met knalroze of turquoise pumps en accessoires. Durf uit te pakken op een dag als deze.

Crossbody bags - Small Skull Crossbody Bag in green voor dames

Damsel In A Dress | de Bijenkorf

Damsel In A Dress | de Bijenkorf

In tegenstelling tot felle kleuren, zien we ook een opkomst van herfsttinten. Het kleurenpalet varieert van cognacbruin tot beige, geel, groen, oranje en alles wat daarbij staat. 

In lijn met een volledig zilveren outfit, is een bruiloft sowieso een goed moment om uit te pakken – zeker na het vele thuiszitten. Schroom dus niet om flink over de top te gaan met glitterpanty’s en de meest feestelijke jurken of pakken. Zo weet je zeker dat het een feestje wordt.

Damsel In A Dress | de Bijenkorf

Bruiloft op de planning? Dít trek je aan

De leukste cadeaus voor verschillende fashion lovers

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Deze 4 jurken zijn trendy deze winter Fashion Lees ook De beste sneakers voor dit seizoen Fashion Lees ook Lingerie voor elk figuur Fashion Lees ook Dé trendkleuren voor het voorjaar om nu in te investeren Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Deze 4 jurken zijn trendy deze winter

De beste sneakers voor dit seizoen

Dé trendkleuren voor het voorjaar om nu in te investeren

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.