Prachtige prijzen te winnen bij Koningsloterij: van fiets tot vakantiecheque - Genemuiden Actueel | Genemuiden Stroom

2021-11-16 11:14:17 By : Mr. Aaron Liu

(Ingediend) De Koningsloterij op 27 april 2021, wat houdt dat precies in? In samenwerking met Comceptum heeft de overheid de Koningsloterij georganiseerd om een ​​beetje een feestelijk en koninklijk gevoel te creëren in de gemeente Genemuiden.

Anneke van Dijk zegt namens de GOV: “Omdat er helaas weer niets georganiseerd kan worden, hebben we iets bedacht dat feestelijk is voor de hele gemeenschap, en waar iedereen naar uit kan kijken. Want iedereen maakt graag kans op een leuke prijs! De loten voor de koninklijke loterij zijn te koop bij verschillende GOV-ondernemers zodat de loten op een veilige manier kunnen worden gekocht.”

Ze kosten vijf euro per stuk en zijn te koop bij: Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle, Bakkerij Groot Koerkamp, ​​De Lange puur natuur, Albert Heijn Bart Knap, De Groene Lantaarn, Anna's, Readshop, Kitsch & Koters, Slijterij Stroomberg, ' T Olde Staduus, De Sokkensolder, AnneModa, BitterZoet, Family Wellness Overijssel, M. Jansen Mode, Robuust, Buitenbosch, Juwelier Optiek Brouwer, Top1Toys, Carla's Fragrances and Colors, Double Boost Hairstyling en Vivaldi.

Van Dijk vervolgt: “Over 1,5 week gaan we weer maximaal loten verkopen. Genemuiden heeft al lang bewezen dat het dit in zo'n korte tijd kan. En echt willen steunen en laten zien dat we samen echt sterk staan! Omdat we de hardwerkende lokale helden graag willen steunen, hebben we besloten de opbrengst van deze verloting te verdelen onder alle GOV-winkeliers in Genemuiden.”

“Het kan een helpende hand zijn, of een beloning voor al het harde werken”, zegt Martijn. “We gaan geen negatief verhaal vertellen, maar dit is gewoon een hele mooie opsteker en waardering voor de GOV-ondernemers. De ondernemers zijn de vaste klanten van Genemuiden nog steeds dankbaar voor de geweldige steun en lokale aankopen. Die waardering is er zeker. Maar het blijft hard werken en het wordt er voor ons nog steeds niet makkelijker op. Vandaar deze grootse koninklijke verloting, met hele mooie koninklijke prijzen.”

Want wat valt er te winnen? Een reisvoucher t.w.v. 500 euro, een sieradenset, Phillips TV, een Gazelle fiets, Modecheques van lokale kledingwinkels, 1 minuut gratis winkelen, Lego en Playmobile pakketten, Dutz vaas met zijden bloemen, dinercheques en vele mooie waardebonnen, dus dat u uw eigen prijs kunt kiezen bij onze lokale ondernemers.

Op 27 april is de trekking om 20.00 uur live te zien op www.jevindthetingenemuiden.nl. “Dus zorg dat je er klaar voor bent, met een heerlijke oranje tompouce en de kaartjes bij de hand”, besluit de GOV. De resultaten zijn achteraf ook te zien op Genemuiden Actueel.