7 looks die we stelen van Dacre Montgomery (Billy in Stranger Things)

2021-12-29 06:30:35 By : Mr. Teddy Teddy

Billy Hargrove is in Stranger Things getransformeerd van de ultieme gladde boy tot een monster. Hij staat in onze top 5 meest stijlvolle personages in Netflix-series. Billy wordt gespeeld door Dacre Montgomery, een Australische acteur die te benijden is om zijn stijl. 7 looks die we van hem stelen.

Lang wild haar, dun snorretje, spijkerbroek, badmeesterhemd en een sigaret tussen de lippen. Billy Hargrove ziet er in Stranger Things uit als de ultieme 80’s boy. Tikkeltje fout, wat het juist zo perfect maakt. In het echte leven ziet Dacre Montgomery er ook gelikt uit, zij het op een wat andere manier. Keurig haar, uitgesproken kledingstijl, smooth, glad en soms een snorretje. Hij heeft in ieder geval gevoel voor stijl. 7 looks die we stelen van de 24-jarige acteur én poëet.

Om te beginnen met de look van het heerlijke personage Billy Hargrove in Stranger Things. Het duurt even om je haar te laten groeien, maar met dit kapsel en deze attitude zetten we keurig een stapje voor je opzij.

De Cubaanse zomerstijl samengevat in één plaatje. Witte broek, los overhemd met korte mouwen en een ultieme print, gladgeschoren koppie, sigaar in de handen. Nice!

396.4k Likes, 2,837 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

Op een andere manier dan zijn Stranger Things-collega Charlie Heaton is ook Dacre Montgomery gemaakt voor de stijl pyjama-chique. ‘Billy, is that you?’, is een van de honderden reacties van groupies op zijn Instagram-account.

916.7k Likes, 14.7k Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

Oké, mocht je ooit een gala bezoeken, als gast mooier gekleed willen gaan dan de bruidegom om zelf gaan trouwen, neem dan gerust Dacre Montgomery als voorbeeld. De lakschoenen, witte vlinderstrik, het perfect zittende jasje; hier hoef je niets meer aan te doen. Maar de cumberband om de middel maakt het geheel pas echt af.

336.4k Likes, 1,197 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

Niet iedereen die zich verkleed als een cowboy ziet sexy uit. Dacre Montgomery dus wel. Het losse beige linnen jasje, de hoed, de fijngeruite broek; om door een ringetje te halen.

222.8k Likes, 1,549 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

Ook zonder het lange haar van Billy uit Stranger Things is Dacre Montgomery de ultieme 80’s boy. Mix de look van James Dean met de 80’s dad style en je krijgt dit.

44.4k Likes, 258 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

We zien Dacre Montgomery meestal als een gladde boy, maar hier zien we hem wat ruiger en dat staat hem perfect. ‘Just out of bed coupe’, baardje, laag gesneden zwart shirt, subtiele ketting, hier kan geen Italiaan tegenop. Ruig, maar verzorgd.

123.4k Likes, 3,303 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram: “@perrywinklephotography”

Check hier de 7 looks die we stelen van Stranger Things-acteur Charlie Heaton

© 2021 Manners Magazine. Alle rechten voorbehouden Hosting by Xynta